torsdag den 1. marts 2012

Peberfrugtsmassakren

Nu har vi kødspisere så længe hørt på vegetarernes hyleri over mord på dyr, og i al den tid har der bag lukkede døre sandsynligvis fundet skrækkelige massedrab på grøntsager sted - måske lige i din opgang!

Mens vegetarer gerne ser, at alt landets slagtekvæg ikke får lov til at opfylde deres ypperste potentiale ved at blive til aftensmad på alle de danske middagsborde, så er det ikke faldet os ind at sætte spørgsmålstegn ved hvad der foregår i vegetarernes hjem, udover at der bliver rystet smoothies til vulgært overmål,
og indtaget så mange forskellige slags frø og kerner, der er fuldstændigt unødvendige for menneskets tarmflora, og egentlig bare skal blive på deres plads i naturen.

Undertegnede har fået fotodokumentation, der viser, at vegetarerne er ulve i fåreklæder, der ønsker at fremstå mere humane og fredelige end os andre, alt imens de koldblodigt høster og dræber deres sjælløse føde.

Dette billeder viser grøntsagernes grufulde henrettelsespeloton, kaldet "grøntsags-hakkebrættet."


Her er det makrabre og umenneskelige bevis på, at en af de henrettede peberfrugter ventede sig:


Moderens skæbne var beseglet, da det blev opdaget:


"Lækker", ville vegetarer kalde denne tomatsovs, der blandt andet indeholder en gulerodsfamilie, en peberfrugt, som var vordende mor, en gruppe af de udstødte hvidløg (der som bekendt har været udskældte gennem generationer), samt en handicappet rød chili. Andre ser på dette billede kun folkedrab:


Her ses konsekvenserne af denne forbrydelse mod grøntsagheden - et omfangsrigt svineri af indvolde:


Hvem skal dog rydde op efter denne barbariske hændelse?

- I hvert fald ikke regeringen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar