tirsdag den 7. august 2012

KONGE&KONGE - OL edition.

Konge, med konge på:

- OL. At se herrehåndbold om sommeren forekommer ret eksotisk! Men lækkert. Selv uden Lars J.
Desuden har jeg også set lidt badminton, svømning, sejlsport, trampolin, løb og bueskydning.

- Det faktum, at der i sejlsporten findes en straf for at tyvstarte, hvor overtræderen skal snurre en gang rundt om sig selv, så de andre får forspring. Og hvad er så den tekniske term for det; "at snurre en gang rundt om sig selv." Jeg elsker det.

- Blade Runner. Respekt.


- Dronningen til OL. "Nu klapper Vi!" Og så gør hun det.

- Sisse Fiskers bommerter, da hun interviewede én, hun troede var Rikke Møller Pedersen, men så var en engelsktalende svømmer. Fordi Sisse ikke kunne kende hende uden badehætte. Og undskyld mig for at gå under bæltestedet, men den samtale hun havde med medaljevinderen, som jeg har glemt hvem var, der tydeligvis burde ha' været klippet ud i bedste sendetid.

- Ivano Balic. Jeg tilstår, jeg er en Judas. Han er skøn.

- Joachim Fischers reaktion på bronzemedaljen. Det var overstrømmende.

- Ham der løberen, der vandt guld, hvorefter hans datter og gravide kone kom ind på banen. Ja, jeg bider nemt på følelsesporno.

- Mikkel Hansen. Han burde være prins i et land.

- Samtale med søs og svoger om Dannebrog. Det slog os, at det er sjovt, som vi bare lytter til myten om, at flaget faldt ned fra himlen og kom fra Gud. For realz, people; der må jo være nogen, der har mistet det flag! Måske vægtede de ikke det hvide kors, men de røde firkanter?

- Amerikansk TV, portrætteret i Daily Show, hvor Jon Stewart viser, hvordan TV-kanalernes sportsværter når de dækker OL starter med at sige "if you DON'T wanna hear the results beforehand, please look away now".... Hvorefter de læser resultaterne højt og tydeligt op. Og at de tilsvarende siger "cover your ears, if you don't wanna hear the results", hvorefter et megabillede af en eller anden glad mand med en guldmedalje, med skriften under, der siger "blabla winner of the gold medal in blabla." Det gør mig glad helt inde i min guldcylinder.

- Håndboldmændene. Jeg kan ikke understrege det nok.

- Al den alkohol, der følger med OL.

- Ann-Grete Nørgaard. Hun er sgu en feisty dame! Hende kan jeg godt li'! Især da hun lige inden halvleg brændte et straffe og trak sin trøje over hovedet i et hidsighedsanfald og marcherede ud af banen, ud mod omklædningen. Og da hun scorede på et andet straffekast og spurtede ud til bænken og skubbede Jan Pytlick i ryggen af begejstring. What's not to love?


Noget, der også var konge, men hvor det ikke umiddelbart var tydeligt for mine dødelige øjne:

- Vores pinlige kronprins til OL, hvor han brugte ordet "atletisme...." Mener virkelig, Frede bør frasige sig retten til tronen, så Daisy kan gøre Mikkel Hansen til kronprins. Eller bare slå ham til ridder.

- Caroline Wozniacki.

- Danmark-Kroatien. Av, av, av...!

- Ja, pardonnez-moi, men kineserne! Helt ærligt. Det er skamfuldt. En diskvalifikation var bestemt på sin plads.

- OL. Jeg synes altså ikke, det er ok, at man i tre uger skider lidt på, at nogen mennesker ikke gider at se på diverse nederen mennesker udøve lerdueskydning og dressurridning 24-7, men at vi også engang trænger til at blive underholdt lidt af 90210...

- Vi bliver ved det med TV'et, for det var altså hårdt: ...Og så lige i de uger, hvor man havde adgang til gigantisk TV med en masse kanaler og udsendelser i HD? I stedet for at se de fortærskede forviklinger mellem smukke Dylan og Brenda med de grimme tænder, så måtte man i stedet stille sig tilfreds med prinsesse Natalie zu-Sayn Wittgenstein Berleburg og hesten DIGBY, akkompagneret af De Fire Årstider, som jeg holder af, i en kulisse af britisk dårlig smag, som jeg finder arkaisk og kedelig.

- Tennis. Latterlige skodregler, lortesport for kvinder med muterede guns. Vildt skræmmende guns.

- Brydning. Små grimme pumpede dværge. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar